Bedrijfslogo laten maken

Bedrijfslogo laten maken voor een zeer aantrekkelijke prijs? Waarom niet! Vandaag de dag is het enorm belangrijk om ervoor te zorgen dat de logo welke je laat ontwerpen van goede kleuren moet zijn. Ook het formaat is enorm belangrijk wil je dit tot een goed succes laten lopen. Normaal gesproken ben ik niet iemand die dit door een ander bedrijf laat maken. Echter wilde ik het maar al te graag eens laten doen zodat ik van buitenaf kan zien hoe dat erover gedacht wordt. Zodoende ben ik terecht gekomen op de website van Hetisonswerk.nl. Hier is het mogelijk om een logo te ontwerpen welke geheel naar eigen wens wordt ingevuld.

5063b765af4cc9a89249e7bf2cda563f_hiow_logo_wit

Ik heb er alleen niet voor gekozen om mijn wensen te bespreken met hun. Ik heb hun hierin vrij gelaten om er een prachtige logo van te maken. Een bedrijfslogo laten maken was dan voor hun erg leuk om te doen en dat merk je! Met nog geen twee dagen later had ik de eerste oefen logo al in mijn mail gehad. Deze ziet er enorm netjes uit, precies zoals ik het ook zou hebben gemaakt. Hier heb ik dan ook voor gekozen om dit logo aan te houden als het nieuwe logo van ons bedrijf.