Belastingadvies Amsterdam gezocht

Belastingadvies Amsterdam gezocht om onze belasting aan uit te besteden! 

Wanneer de periode er weer aan zit te komen dat de belasting ingevoerd moet worden baal ik als een stekker. Ik snap hier namelijk vrij weinig van waardoor ik er niet op zit te wachten om het te moeten doen. Een collega van mij had al wel eens gezegd dat ik moest gaan zoeken naar een bedrijf die het voor mij kan doen. Dit laat ik mij geen twee keer zeggen natuurlijk waardoor ik nog geen tien minuten later al aan het zoeken was op het internet!

logo-bfa-2014

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Bennett’s Finance en Advice in Amstelveen. Praktisch bij mij om de hoek waardoor ik gelijk een afspraak heb gemaakt. De belasting zit er namelijk op te wachten, hier moest ik dus haast achter zetten…

Ik heb alles kunnen zeggen wat ik graag gedaan wil hebben door hun en of dit ook mogelijk was. Al met al vielen de kosten nog eens flink mee waar ik volmondig ja op gezegd heb! Ik ben in ieder geval enorm tevreden van het feit dat ik geen belasting meer hoef in te voeren……