Dit is bij uitstek de mooiste vergaderlocatie

vergaderlocatie

zakelijke overnachtingGoedemiddag beste bloglezers. Ik heb vandaag een tip voor jullie als jullie op zoek zijn naar een unieke vergaderlocatie. Tegenwoordig valt het niet mee om deze te vinden. Natuurlijk worden veel vergaderingen gewoon intern gehouden. Dit vooral om kosten te besparen. In veel gevallen is dit een goede keuze. Soms wil je als bedrijf een goede eerste indruk maken. Vooral als je dan een vergadering hebt met belangrijke zakenrelaties.
Wanneer je een interne vergadering hebt met medewerkers van hetzelfde bedrijf hoef je hier niet extra voor de deur uit.

Landhuis zakelijk gebruik

Bij belangrijke zakenrelaties adviseer ik jullie wel om dit te doen op een unieke vergaderlocatie zoals die van landgoed Huize Nieuwe bergen.

Locatie landgoed Huize Bergen

vergaderlocatieZoals gezegd landgoed Huize Bergen een unieke vergaderlocatie. Dit namelijk in Brabant nabij Den Bosch. De opties die je hier hebt zijn indrukwekkend. Zo zijn er verschillende vergaderzalen beschikbaar. Het minimum is 2 groepen tot aan 160 groepen. Overnachting is ook mogelijk. Hiervoor moet je natuurlijk wel reserveren. Verder zijn de tuinen ook indrukwekkend. Hier kun je dan tussen de vergadering doorheen lopen om zo toch tot rust te komen. Wanneer je naar de site huizebergen.nl gaat zul je zien dat je nog meer opties hebt. Zo kun je daar ook trouwen en evenementen bezoeken. Dit allemaal natuurlijk stijlvol en omringd door de natuur. Lijkt dit wat voor jou als organisatie dan stel ik voor om hun eens te bezoeken.