Ga een administratiekantoor beginnen

Wil je een eigen administratiekantoor beginnen maar kun je daar wel wat ondersteuning bij gebruiken? Kies er dan voor dit als franchisenemer te doen. Hiervoor kun je met je administratiekantoor terecht bij Kubus.

Aansluiten bij Kubus

Kubus is een coöperatie waarbij momenteel al veel ondernemingen aangesloten zijn. Deze bevinden zich door het hele land dus waar jouw bedrijf gevestigd is maakt niet uit. Ze hebben ook nog plekken voor nieuwe franchisenemers dus als je daar interesse in hebt kun je je aanmelden en wordt er gekeken of je in aanmerking komt.

Zorg voor ervaring

Als je reeds een administratiekantoor hebt kun je bij Kubus terecht maar het is ook mogelijk voor mensen die van plan zijn een eigen zaak op te zetten om deel te nemen. Voorwaarde is dan wel dat je reeds werkzaam bent of gewerkt hebt bij bijvoorbeeld een bank, een financiële instelling, een administratiekantoor, een accountantskantoor in deze sector. Op die manier heb jij al de nodige ervaring en kun je deze delen met de andere leden van de coöperatie.

Deel ervaring en kennis

Je mag de naam van Kubus voeren als je franchisenemer bent maar kunt tegelijkertijd zelf de regie behouden over je eigen administratiekantoor. Groot voordeel van werken als franchisenemer is dat je kennis en ervaring van andere leden kunt krijgen maar dat er ook overhead zaken voor je geregeld worden.