Gezocht op marketingbureau Rotterdam

Sinds kort hebben wij een nieuwe website laten maken welke we maar al te graag hoger zien scoren in Google. Doordat ik ben gaan zoeken op marketingbureau Rotterdam ben ik terecht gekomen op de website van Revah. Hier kan je gemakkelijk jouw website neerleggen om hem hoger te laten scoren op het internet.

Vanaf het moment dat ik dit bedrijf had gezien was ik al enthousiast. Ik heb er dan wel voor gekozen om elders te kijken in de hoop een bedrijf te vinden die goedkoper is. Ga er niet vanuit dat het mogelijk is maar je weet het maar nooit toch?

logo_revah

Afspraak gemaakt

Door met hun een afspraak te maken konden we onze wensen goed en wel bespreken. Alles gemakkelijk op tafel weten te leggen waardoor hun er vrij in zijn om deze website aan te pakken. Zo heb ik van de week de eerste opdracht aan hun gegeven met de achterliggende gedachtes dat ze hier ook mee aan de slag gaan. Echter had ik het niet verwacht dat hun zo snel te werk gaan, ze waren namelijk al gelijk ermee begonnen om de website te “upgraden”.

Ik weet in ieder geval wel zeker dat marketingbureau Rotterdam of beter bekend als Revah het werk goed en netjes uitvoeren. Snelle service en niet te vergeten de aantrekkelijke prijzen welke ze hanteren.