Tip voor een goede telefoon reparatie in Rotterdam

The Repair House

Is je telefoon per ongeluk gevallen en is deze door de val kapot gegaan? Dan ben je voor een telefoon reparatie Rotterdam aan het juiste adres. Deze telefoons zaak heeft namelijk deskundige monteurs in dienst die al meer dan 15 jaar ervaring heb ben in het repareren van telefoons, laptops, iPads, tablets en zelfs navigatiesystemen.

reparatie-schade

Waarom kiezen voor The Repair House 

Er zijn zeer veel telefoons zaken in Rotterdam die een telefoon reparaties uitvoeren. Waarom zou je kiezen voor The Repair House en niet voor een andere telefoons zaak? Bij The Repair House werken deskundige monteurs die speciale trainingen hebben gevolgd om telefoons te mogen repareren. De telefoons zak gebruikt ook alleen 100% kwaliteits onderdelen Door de veel ervaring die de monteurs hebben en omdat hij goede onderdelen gebruiken ontvang je als klant 12 maanden garantie op een reparatie. Het bedrijf hanteert tevens ook zeer voordelige tarieven voor de reparaties die zij uitvoeren. Vooraf een afspraak maken is ook niet nodig, je kunt dus altijd een bezoek aan de winkel brengen wanneer jou dit het beste uitkomt. Voordat de reparatie van start gaat zul je heldere uitleg krijgen over wat er met je telefoon gaat gebeuren en welke kosten hieraan verbonden zijn. Jouw telefoon zal dan in de meeste gevallen binnen een half uur gerepareerd zijn. Kortom voor een telefoons eruptie rotterdam ben je bij The Repair House aan het juiste adres!. 

Hoesjes en andere accessoires 

Bij The Repair House worden naast de reparaties die zij aanbieden ook hoedjes en andere accessoires voor je telefoon aangeboden zodat je in de toekomst schade kan voorkomen.