Voordelig uit met Bizzix

total_apple_magsafe_oplader_45watt (2)Ben jij het moe om bij webshops altijd maar veel geld te betalen voor iets wat je ook veel goedkoper kunt krijgen? Ik probeer altijd zoveel mogelijk te besparen, maar zonder te bezuinigen op kwaliteit, want anders kun je even later weer hetzelfde product kopen. Bij Bizzix kun je precies deze combinatie vinden; een hoge kwaliteit voor een lage prijs.
Ik ben zelf van de Apple producten. Ik heb nooit iets anders gewild, omdat ik hier zo aan gewend ben geraakt. Daarom heb ik zelf niet alleen maar een MacBook, maar ook een iPhone.
Daarnaast zijn deze producten ook heel anders dan Windows en Android, en ik heb geen zin om alles weer opnieuw te leren.
Maar laatst ging mijn oplader van mijn Macbook kapot. Ik werk veel op mijn computer, want ik ga niet elke dag naar het kantoor. Nu kan ik wel contact houden met iedereen via email op mijn mobiel, maar dat is natuurlijk geen oplossing voor op de lange termijn. Ik had dus een nieuwe oplader nodig.

front_apple_magsafe_2_oplader_45watt (1)apple_magsafe_verlengkabel (1)Bizzix

Ik ben dus druk op zoek gegaan naar een goede oplader voor weinig geld. Eerst heb ik het centrum afgezocht, maar ik was niet van plan om hier zoveel geld aan uit te geven. Ik heb immers al genoeg besteed toen ik het product aangeschaft heb. Maar toch moest ik er een hebben, dus bedacht ik me dat ik waarschijnlijk een betere deal zou vinden online. En ik had gelijk.
Ik kwam al snel Bizzix tegen, waar ze allerlei batterijen en opladers voor Apple verkopen. De prijzen waren een stuk voordeliger en ook de reviews waren erg goed. Ik heb er dus gelijk een aantal besteld en ik moet zeggen, de kwaliteit is inderdaad top. Echt een aanrader voor Apple gebruikers!