Waar vind ik een goede herenkapper in Utrecht?

Waar vind ik een goede herenkapper in Utrecht?Waar vind ik nou een goede herenkapper in Utrecht? Ik kan natuurlijk naar een gewone kapper gaan, maar dat is toch anders. Ik ging eerst naar dezelfde kapper waar mijn vrouw ook altijd naartoe gaat. Ze hebben mij altijd wel goed kunnen knippen, maar toch miste ik daar iets. Ik miste een beetje het gevoel van mannen onder elkaar. Bij de kapsalon waar mijn vrouw altijd naartoe gaat, werken namelijk alleen maar vrouwen. De sfeer, de muziek en de aankleding daar zijn mij toch net iets te vrouwelijk. Ik vind dat een bezoek aan de kapper een ontspannen beleving moet zijn. Om die reden was ik dus op zoek naar een herenkapper in Utrecht. 

Massina’s hair & Art, een echte herenkapper in Utrecht 

Ik was dus op zoek naar een echte herenkapper in Utrecht waar ik gezellig als mannen onder elkaar geknipt kon worden. Waar ik tijdens het knippen kon praten over de voetbalwedstrijd van het afgelopen weekend en kon praten over welke kolen we komende zomer gaan gebruiken voor de barbecue. Begrijp me niet verkeerd, de kapsters bij de kapsalon waar mijn vrouw naartoe gaat, zijn ontzettend bekwaam en vriendelijk. Ik heb gewoon behoefte aan wat gezelschap van mannen onder elkaar wanneer ik voor mijn maandelijkse knipbeurt weer naar de kapsalon ga. Ik was dus op het internet aan het zoeken naar een herenkapper in Utrecht waar ik terecht kon. Uiteindelijk vond ik daar Massina’s Hair & Art. Massina’s Hair & Art is een herenkapper in Utrecht aan de Jacobskerkhof. Ik was ontzettend nieuwsgierig naar deze herenkapper in Utrecht dus via http://massinas-hair-art.nl/herenkapper-utrecht/ ging ik kijken wat zij te bieden hadden. Ik zag al meteen dat ik daar terecht kon voor: 

  • Knippen 
  • Drogen 
  • Föhnen 
  • Wassen 
  • Verven 

Er zijn dus verschillende mogelijkheden bij Massina’s Hair & Art. Ik besloot er eens een kijkje te nemen. Ik was tenslotte nog nooit eerder bij een herenkapper in Utrecht geweest. Ik stapte in de auto en reed naar de Jacobskerkhof. Aan de buitenkant ziet het pand er ontzettend mooi en verzorgd uit. Ik stapte er naar binnen en voelde mij er al gelijk thuis. Ik begroette de kapper, John, en vroeg wat er allemaal mogelijk was bij Massina’s Hair & Art. De kapper was ontzettend vriendelijk en legde uit dat Massina’s Hair & Art een speciale kapsalon voor mannen is. Het bij hem voel je je echt thuis en dat is ook te zien aan de inrichting van de kapsalon. De salon is namelijk zodanig ingericht dat het lijkt alsof je in je eigen huiskamer zit. Het is ontzettend knus en warm en geeft je echt een gevoel alsof je gewoon thuis geknipt wordt. Ik besloot voor de week daarop een afspraak te maken en mij eens te laten verrassen. 

Een kapsalon speciaal voor mannen 

Een week later ging ik dus voor mijn knipbeurt naar Massina’s Hair & Art. Ik werd er door John welkom geheten en gaf hem mijn muziek. Toen ik een week eerder langs ging om te informeren, vertelde de kapper mij dat hij zoveel mogelijk de sfeer van je eigen huiskamer na wilde maken. Dat hield dus ook in dat je je eigen muziek mee mocht nemen om je nog meer thuis te voelen. Ik gaf hem dus een cd met mijn favoriete jazzmuziek en ging in de stoel zitten. De knipbeurt was gauw voorbij en met mijn frisse nieuwe coupe ging ik weer naar buiten. Ik ben in ieder geval een ontzettende fan van deze herenkapper in Utrecht. Mij zie je daar elke maand weer terug.